Tenten voor privéfeesten

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in alle vormen en maten voor communiefeesten, doopfeesten, jubilea, bruiloften of eender welk luisterrijk familiefeest.

Een tent op maat

Bij elke groot sleutelmoment in het leven hoort een groot feest. Een once in a lifetime belevenis die je sowieso alle mogelijke luister wilt meegeven. Met de elegante tenten van Tentenverhuur Vrancken zorg je alvast dat je genodigden stijlvol onthaald worden. 

De keuze van de tent wordt door veel factoren bepaald: het aantal genodigden, de setting, het weer, de tijd van het jaar, de aard van het feest ...  Open, halfopen of gesloten constructies, met of zonder vloer, verlichting ... we nemen je wensen tot in detail door en bundelen al onze ervaring in ons advies voor de juiste tent. 

Met Tentenverhuur Vrancken streven we ernaar dat onze tent een meerwaarde heeft voor je evenement: ze moet een wezenlijk onderdeel uitmaken van de gehele feestelijke dag en naadloos ingepast worden in het decor of de setting.

Een privéfeest zonder zorgen

Bij Tentenverhuur Vrancken willen we dat de organisator van het feest zelf ten volle kan meegenieten. Met de hand op het hart durven we te stellen dat we altijd stipt onze afspraken nakomen, zowel in de opbouw als afbouw. We plannen alles zorgvuldig in, zodat we je voorbereiding zo weinig mogelijk verstoren.

Tegelijk blijven we ons flexibel opstellen: we passen ons altijd aan aan elke unieke situatie en stellen bij waar het alsnog nodig zou zijn. 

Uiteraard staat veiligheid voorop bij elke opstelling. Daarom werken we alleen met materiaal dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen en volgen we onze eigen strikte protocollen.

Onze tenten

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in allerlei vormen en maten, van aluhallen tot partytenten, pagodes of koepelvormige tenten. Voor elk feest hebben we een oplossing.

Wie zijn we?

Tentenverhuur Vrancken is een dynamisch bedrijf van vader op zoon gespecialiseerd in verhuur van allerlei tenten. Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden we de geknipte oplossing.

Zaakvoerder Stefan Vrancken trok al van jongs af aan met vader mee en kent zo alle knepen van het vak. Vandaag heeft hij zich omringd met een poule aan betrouwbare krachten waarmee hij elke project in goede banen leidt.

  • Betrouwbaar

    We stellen altijd tijdig op, zodat je zorgeloos kunt feesten.

  • Snelheid

    We zijn een klein, dynamisch bedrijf dat kort op de bal kan spelen.

  • Veiligheid

    De veiligheid van de genodigden staat voorop.

Veelgestelde vragen

Lees je hieronder niet het antwoord op je vraag? Stel ze dan via het contactformulier.

Ja, dat is mogelijk, maar alleen onder begeleiding en volgens de instructies van de zaakvoerder. Zo kun je de kosten eventueel wat drukken, want de tijd die je wint, rekenen we uiteraard niet aan. Let op: tenten kunnen nooit door de klant alleen gezet worden.

Als je een eenvoudige vraag hebt en er zeker van bent dat er genoeg plaats is voor de tent die je wilt, kunnen we een offerte maken. Bij twijfel komen we liever ter plaatse, bekijken de situatie en doen je een voorstel op basis van het aantal verwachte personen.

Wil je een offerte op maat?

Ben je op zoek naar een specifieke tent voor je volgende privé-, bedrijfsfeest of evenement? We vinden het juiste type voor jou.