Tenten voor bedrijfsevenementen

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in alle vormen en maten voor personeelsfeesten, beurzen, klantenevents of andere bedrijfsevenementen.

Voor elk event een tent

Of het nu gaat om een personeelsfeest of een extern evenement voor klanten of relaties: je wilt je genodigden op een zo stijlvol mogelijke manier onthalen en zo mogelijk ook nog eens je bedrijfsimago laten doorschemeren doorheen het hele evenement. Dat kan met de tenten van Tentenverhuur Vrancken, waarvan sommige modellen in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn en gemakkelijk te personaliseren zijn. 

Sommige tenten kunnen op je evenement echte blikvangers zijn door hun speciale vorm, zoals onze dometenten. Die worden dan ook vaak ingezet voor productvoorstellingen of op commerciële events. 

Wil je een seated dinner met een plankenvloer, dan kan een aluhal soelaas bieden. We installeren bij wijze van spreken een feestzaal op je eigen bedrijfsterreinen. Ook als extra expo- of beursruimte is dat een ideale constructie.

Een bedrijfsfeest zonder zorgen

Tentenverhuur Vrancken streeft ernaar dat de gekozen tent wezenlijk mee het succes van het bedrijfsevenement draagt. Daarom komen we bij jou op het bedrijf of op de gewenste locatie altijd de situatie inschatten en doen we je het juiste voorstel. 

Heb je verdere wensen aangaande decoratie, sanitair, catering, elektriciteit, verwarming of glazen wanden, dan nemen we die samen met jou of je evenementenbureau door. Vervolgens gaan we na hoe we je bedrijfsimago zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen. 

Bij Tentenverhuur Vrancken vinden bedrijven een betrouwbare, flexibele partner met ruime ervaring in corporate events.

Onze tenten

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in allerlei vormen en maten, van aluhallen tot partytenten, pagodes of koepelvormige tenten. Voor elk feest hebben we een oplossing.

Wie zijn we?

Tentenverhuur Vrancken is een dynamisch bedrijf van vader op zoon gespecialiseerd in verhuur van allerlei tenten. Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden we de geknipte oplossing.

Zaakvoerder Stefan Vrancken trok al van jongs af aan met vader mee en kent zo alle knepen van het vak. Vandaag heeft hij zich omringd met een poule aan betrouwbare krachten waarmee hij elke project in goede banen leidt.

  • Betrouwbaar

    We stellen altijd tijdig op, zodat je zorgeloos kunt feesten.

  • Snelheid

    We zijn een klein, dynamisch bedrijf dat kort op de bal kan spelen.

  • Veiligheid

    De veiligheid van de genodigden staat voorop.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag? Stel ze via het contactformulier.

Jazeker, dat is zelfs een van onze specialiteiten. Pakweg de dometenten zijn daar uitermate geschikt voor: je bouwt er zo een vipdorp mee.

We nemen alle veiligheidsvoorschriften in acht. We hanteren bouwboeken voor de tenten, volledig conform alle certificeringen en normen. Alles wordt geverifieerd.

Wil je een offerte op maat?

Ben je op zoek naar een specifieke tent voor je volgende privé-, bedrijfsfeest of evenement? We vinden het juiste type voor jou.