Tenten voor publieksevenementen

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in alle vormen en maten voor festivals, wijkfeesten, een eerstesteenligging of andere publieksevenementen.

Een tent op maat voor je evenement

Vlaanderen is een regio van feestvieren. Hoe meer, hoe beter, en met hoe meer, hoe beter het nog wordt. Van festivals tot wijkfeesten en eetfestijnen: het sociale leven in Vlaanderen speelt zich nog altijd met veel jolijt en vertier in tenten overal te lande af. 

Tentenverhuur Vrancken heeft een brede waaier aan kleine, middelgrote tot grote tenten in het aanbod waarmee je zowat elke mogelijke evenementiële configuratie kunt maken, gaande van tenten van 5 tot 30 meter breed of van 50 m² tot 10.000 m² oppervlakte.

Ook alle voorzieningen voor sanitair, verwarming, elektriciteit, verlichting of catering kunnen we bespreken om van je evenement een knaller te maken.

Een publieksevenement zonder zorgen

Wie een publieksevenement organiseert, wil zich op de gasten focussen. Terecht! Tentenverhuur Vrancken zorgt ervoor dat de organisator helemaal niet bezig hoeft te zijn met de hele logistiek van opbouw en afbouw of alle veiligheidsmaatregelen. 

We passen ons volledig aan het draaiboek van je evenement aan en we komen installeren en afbouwen volledig volgens de afspraken en de vooropgestelde termijnen. 

Uiteraard allemaal rekening houdende met de Europese veiligheidsvoorschriften.

Onze tenten

Tentenverhuur Vrancken verhuurt tenten in allerlei vormen en maten, van aluhallen tot partytenten, pagodes of koepelvormige tenten. Voor elk feest hebben we een oplossing.

Wie zijn we?

Tentenverhuur Vrancken is een dynamisch bedrijf van vader op zoon gespecialiseerd in verhuur van allerlei tenten. Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden we de geknipte oplossing.

Zaakvoerder Stefan Vrancken trok al van jongs af aan met vader mee en kent zo alle knepen van het vak. Vandaag heeft hij zich omringd met een poule aan betrouwbare krachten waarmee hij elke project in goede banen leidt.

  • Betrouwbaar

    We stellen altijd tijdig op, zodat je zorgeloos kunt feesten.

  • Snelheid

    We zijn een klein, dynamisch bedrijf dat kort op de bal kan spelen.

  • Veiligheid

    De veiligheid van de genodigden staat voorop.

Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag? Stel ze via het contactformulier.

De meeste tenten in ons aanbod zijn van een van de ronkendste namen in de tentbouw: Veldeman. Een merk dat niet zo'n naam kon maken als hun kwaliteit en veiligheid niet outstanding was.

Jazeker. We nemen aan dat de naam Tomorrowland wel een belletje doet rinkelen. Ook daar waren we bijvoorbeeld al actief.

Wil je een offerte op maat?

Ben je op zoek naar een specifieke tent voor je volgende privé-, bedrijfsfeest of evenement? We vinden het juiste type voor jou.